Eenzaamheid is een groeiend maatschappelijk probleem dat steeds meer mensen treft. Gelukkig is er een nieuwe initiatief in de stad Zoetermeer dat zich richt op het verbinden van mensen en het verminderen van eenzaamheid: sociale eetinitiatieven. Deze initiatieven bieden niet alleen een gelegenheid om samen te eten, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten.

De Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid heeft de handen ineengeslagen met diverse bestaande en nieuwe initiatieven om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Eten en ontmoeten is één van de themagroepen binnen deze community en zij hebben een sociale kaart ontwikkeld met alle plekken in Zoetermeer waar men voor een betaalbare prijs samen kan eten en nieuwe mensen kan ontmoeten. Iedereen is welkom!

De sociale kaart bevat diverse plekken waar je heerlijke maaltijden  vind voor een betaalbare prijs.  Dus, als je op zoek bent naar een gezellige uitje en nieuwe mensen wilt ontmoeten, kijk dan eens op de sociale kaart van de Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid en schuif aan bij één van de vele sociale eetinitiatieven in de stad. Want samen eten is niet alleen gezellig, het kan ook helpen om eenzaamheid tegen te gaan.

sociale kaart